Önsöz

Keyfimce Fince’nin Finceye Giriş sayfasında sözlü iletişim ve dil bilgisi konularını, Fince Kelimeler sayfasında konulara göre ayrılmış kelime listelerini bulabilirsiniz. Sitemde videolar, alıştırma bağlantıları ve Fince öğrenmek için yararlanılabilecek başka kaynakların bağlantıları da var. Bir de, Fince Nasıl Denir sayfası oluşturdum.

2016 yılında Finceye merak sarınca, öğrendiklerimi bir blogda paylaşmaya başladım ama sonra ara verdim. Tekrar Fince çalışmaya başladığımda, Finceyle ilgili Türkçe kaynaklara bir web sitesinin olanaklarından yararlanarak katkıda bulunma isteğim beni Keyfimce Fince’yi hazırlamaya yöneltti.

Web sitesi hazırlamaya başlayınca da, Fince öğrenimiyle ilgili kaynaklarda izlenen sırayla çalışma ve öğrendiklerimi benzer bir düzende sunma ihtiyacı hissettim. Ancak adından da anlaşılabileceği gibi, bu sitenin amacı Fince öğretmek ya da eksiksiz bir kaynak sunmak değil. Ben internet üzerindeki kaynaklardan yararlanarak keyfimce öğreniyorum, öğrendikçe siteyi de güncelliyorum. Umarım başkalarına da yararlı olur.

Hakkımda: Bilgisayar başında zaman geçirmeyi, araştırmayı ve yazmayı seven biriyim.

SON GÖNDERİLER

Olla Fiili

Olla fiilinin şimdiki zaman çekimi, kişi zamirleriyle birlikte kullanımı ve örnekler.

Yükleniyor…

Bir yanlışlık oldu. Lütfen sayfayı yenileyin ve/veya tekrar deneyin.